Сајам запошљавања

Национална служба за запошљавање организује виртуелни сајам запошљавања, коришћењем иновативне интернет технологије која обезбеђује једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима. Online сајам штеди пре свега ваше ресурсе које бисте утрошили за учествовање на локалном сајму, као што су: трошкови путовања, присуство представника, трошак израде промо материјала, итд. Виртуелни сајам запошљавања вам пружа могућност да узмете учешће на манифестацији са персонализованим, еко-пријатељским штандовима и понудом послова.

ТЕАТАР: Погледајте видео канал сајма и пронађите више информација о запослењу.

Да би претрага била успешна, користите исто писмо којим је оглас унесен: ћирилица или латиница
Од А-Ш
British American Tobacco Vranje ad

British American Tobacco Vranje ad

City and Me doo Niš

City and Me doo Niš

City&Me повезује паметне градове и интерактивне грађане.

D-Company doo

D-Company doo

D- Company је један од највећих произвођача калупа у Европи. Производни погон и управа се налазе у Бабушници.Добар географски положај пружа нам могућност брзе испоруке робе на тржиште.

ENVIDOME DOO NIŠ

ENVIDOME DOO NIŠ

Gorenje doo

Gorenje doo

Grammer System doo

Grammer System doo

GRUNER SERBIAN DOO VLASOTINCE

GRUNER SERBIAN DOO VLASOTINCE

Kompanija "Gruner Serbian d.o.o." nalazi se u Vlasotincu i, sa preko 500 zaposlenih, lider je u proizvodnji servomotora, releja i elektromagneta za automobilsku i energetsku industriju.

HARDER DIGITAL SOVA DOO NIŠ

HARDER DIGITAL SOVA DOO NIŠ

Од укупног броја запослених, 28% чине високо квалификовани технички кадар, већином машинског, електро и хемијског усмерења. Наш мото је: Ми не гледамо само кроз ноћ, ми гледамо у будућност!

Hisense Europe Customer Care Centar doo Beograd

Hisense Europe Customer Care Centar doo Beograd

INTEGRATED MICRO-ELECTRONICS DOO

INTEGRATED MICRO-ELECTRONICS DOO

ПОСЛОДАВЦИ

На Сајму ћете моћи да преузмете радне биографије кандидата, обавите разговоре или договорите услове за запошљавање. Информишите кандидате о условима запослења у Вашој компанији као и могућностима за напредовање и даље усавршавање.

slika u artiklu, covek drzi mobilni telefon i sedi za stolom

Кандидати

Сви који траже посао, могу да се пријаве за учешће на Сајму. Учешће на Сајму је једноставно. Без потребе инсталирања било каквог додатног софтвера можете се регистровати и укључити преко претраживача на било ком уређају (мобилни телефон, таблет, лаптоп, десктоп рачунар).

slika u artiklu, ljudi gledaju sto na kojima imaju papire

Како бисте добијали редовне информације о будућим виртуелним сајмовима, позивамо Вас да се пријавите!

Лого немачке сарадњеSprovedeno od strane:

Ова Платформа израђена је уз подршку Немачке развојне сарадње коју спроводи Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.